Ads by Google
Ads by Google
Jackwhiskey
Jackwhiskey
Europe
19:50, 23/02/11

Near as I can tell after Patch 4.0.6 I have been getting some very severe graphical lag while in Orgrimmar and during instances. My Latency is 50–55ms average for both of them and I am getting 10 fps atm sitting outside the bank. Now orgrimmar isnt too bad but 10 man raids and even 5 man instances I am getting this same level of graphical lag. 5–10fps when a fight is going on in particular.

I dont remember this being an issue before and the graphic card I have should be fine Sapphire ATI Radeon HD 5870. I have removed all my addons and cleared the WTF directory and updated graphics drivers. I am not having any issue playing other games and with Wow running in Fullscreen Windowed mode things like alt tabbing and browsing are even notably slower than usual.

As I said this is a recent issue my card is an early DX11 one so i dont know if any of the DX 11 stuff added has caused the issues for me or if there is some way to tell wow to use DX 10 instead.

Gelmkar
Gelmkar
Europe
19:50, 23/02/11

Are you using an Asus branded card by any chance?

© 2009-2014 Александр Евстигнеев
© 2012-2014 Alexandr Evstigneev (English mirror)

All translated and original materials are property of their respective authors/translators and WowRaider.Net
Reposts allowed with direct indexed backlinks only.

Rambler's Top100

Advertise with us

Site contains materials belonging to Blizzard Entertainment.
Site contains materials translated from mmo-champion.com, wowwiki.com and wowhead.com

Site design by OSP-Design.ru