Ads by Google
Ads by Google
Nirthés
Nirthés
Europe
15:40, 24/02/11

http://img651.imageshack.us/i/wowscrnshot022311124143.jpg/

(A screenshot I took in Orgrimmar. You can see how there's lots of morphed textures and stuff there shouldn't be.)

I'm running the game on a ATI Mobility Radeon HD 4570 graphics card (also I have 32 bit windows 7 if it matters) and I've never had such bugs before. I already tried updating my drivers but it didn't change a thing. Changing the graphic settings doesn't affect the bug in any way shape or form. Wherein lies the problem? Is it my wow bugging out or have I broken something?

I'd be more than delighted to receive help asap!

Gelmkar
Gelmkar
Europe
15:40, 24/02/11

Hi,

Could you tell me the date of the drivers installed please. You can find the following information by using the DXdiag tool.

1) Click on the Start button, then select the Run option

2) Type dxdiag into the run box

3) You may get a message from the program about your drivers, this is fine just allow it.

4) Once the program has loaded and it has gathered your information locate the tab named Display or Screen

5) Locate the sections marked Name, Manufacturer and Chiptype in the in Device section, then, DDI Version, Version and Date in Drivers.

Gelmkar
Gelmkar
Europe
16:10, 24/02/11

Hi,

Could you try resetting the cards settings to their factory default via the Catalyst Control Center.

© 2009-2014 Александр Евстигнеев
© 2012-2014 Alexandr Evstigneev (English mirror)

All translated and original materials are property of their respective authors/translators and WowRaider.Net
Reposts allowed with direct indexed backlinks only.

Rambler's Top100

Advertise with us

Site contains materials belonging to Blizzard Entertainment.
Site contains materials translated from mmo-champion.com, wowwiki.com and wowhead.com

Site design by OSP-Design.ru