Ads by Google
Ads by Google
Ärmøn
Ärmøn
Americas
01:47, 23/02/11

Hello there, about a week ago i logged into wow and noticed all the textures were screwy and messed up. I don't know what caused this, it seemed to happen randomly as it was working fine before. I tried updating my video card drivers and clearing the game cache to no avail.

Here are some screenshots to give you an idea:

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled.png

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled1.png

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled3.png

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled4.png

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled5.png

http://i1080.photobucket.com/albums/j331/qazwsxedc1415/Untitled6.png

My video card is an ATI Radeon 5870. Any suggestions?

Martyt
Martyt
Americas
01:47, 23/02/11

Ärmøn,

1. Right click on your desktop, open up Catalyst Control Center.

2. If you do not have Advanced options to begin with, make that happen.

3. In the upper right hand corner of the window, go to Options.

4. Go down to Preferences.

5. Select Restore Factory Defaults.

6. Try playing the game again using your usual settings.

________________________________________________

Account and Technical Services

Mon–Fri 12pm–8pm

Feel free to rate my services at the following link: https://www.surveymk.com/s/T8S7BX2

«They're dreadfully fond of beheading people here: The great wonder is, that there's anyone left alive.»

© 2009-2014 Александр Евстигнеев
© 2012-2014 Alexandr Evstigneev (English mirror)

All translated and original materials are property of their respective authors/translators and WowRaider.Net
Reposts allowed with direct indexed backlinks only.

Rambler's Top100

Advertise with us

Site contains materials belonging to Blizzard Entertainment.
Site contains materials translated from mmo-champion.com, wowwiki.com and wowhead.com

Site design by OSP-Design.ru