Ads by Google
Ads by Google
Magenta
Magenta
Americas
18:13, 23/02/11

After finding a group and porting into the instance, loading goes to 100% and stays there. Could hear sounds in the background but my screen is stuck at loading. Had to Alt–F4 then restart before I could get in. But once I die and release, then try to enter the instance again, same issue happens. Had to restart and reload again before I could get back in. Also happens when using the dungeon tool to teleport in/out of the instance, and even after disabling all addons,

Also tried deleting WTF, cache and interface folders before. Works fine at first but the issue recurs after some time. Of course I had to load back my favorite addons. The issue started only with Cata. I don't remember facing a similar issue back in vanilla, BC or WOTLK.

The issue had forced me to abandon groups or get kicked out. Either way, it's very frustrating. Hope someone can help. Thanks.

datth
datth
Americas
18:13, 23/02/11

What happens if you typed this in your chat window while being stuck on that screen?

/console gxrestart

It should at least force a new load screen to happen. What happens if you just walked into an instance without a group?

________________________________________________

Account and Technical Services

Can't find a resolution on the forums? Contact a support representative directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

Keyboard not detected!

Press F1 to resume

A Steamy Romance Novel http://www.surveymk.com/s/RHXXKHK

© 2009-2014 Александр Евстигнеев
© 2012-2014 Alexandr Evstigneev (English mirror)

All translated and original materials are property of their respective authors/translators and WowRaider.Net
Reposts allowed with direct indexed backlinks only.

Rambler's Top100

Advertise with us

Site contains materials belonging to Blizzard Entertainment.
Site contains materials translated from mmo-champion.com, wowwiki.com and wowhead.com

Site design by OSP-Design.ru