Ads by Google
Ads by Google
davidhc
davidhc
Americas
02:33, 24/02/11

Can you post some more information about your connection? Are you wireless?

  • Firewall (McAfee, Norton, ZoneAlarm, etc.)
  • Network Adapter and Drivers (http://us.blizzard.com/support/article/21137)
  • Router make and model (this should be printed somewhere on the front or back or bottom)
  • Cable or DSL Modem make and model

________________________________________________

Account and Technical Services

If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

'Black holes are where God divided by zero.'

Rate Me! https://www.surveymk.com/s/R6BG5YS

Ecetwo
Ecetwo
Americas
02:33, 24/02/11

When ever I port (whether by my own spells, or LFG dungeon), die and zone out to the graveyard, use the new zone ports in SW…basically when ever the game loads a new area/zone for what ever the reason, the game disconnects.

If i stay in an area im ok..if i am doing flight zones and flying..im ok. But when ever a zone has to load by 'instant' means (like ports), I get disconnected from wow.

This never happend prior to the new exp. Havent changed my router settings at all. I connect fine in all aspects. Did port forwarding stuff..both on and off. No idea why.

Anyone else have the same issue or have any tips? Its getting annoying, sepcially when im questing or doing dailies and am 30+min into a LFG que and then get a disconnect and lose my spot.

© 2009-2014 Александр Евстигнеев
© 2012-2014 Alexandr Evstigneev (English mirror)

All translated and original materials are property of their respective authors/translators and WowRaider.Net
Reposts allowed with direct indexed backlinks only.

Rambler's Top100

Advertise with us

Site contains materials belonging to Blizzard Entertainment.
Site contains materials translated from mmo-champion.com, wowwiki.com and wowhead.com

Site design by OSP-Design.ru